Haikarapolska Hausjärvellä

Haikarapolska Hausjärven Miinan montussa 2.8.2015.
Haikarapolska Hausjärven Miinan montussa 2.8.2015.

Hausjärvellä
Haikarapolska pyörii
Miinan montussa

stadista dösä
tuo porukan redulle
landemaisemiin

tilausbussi
tuo maalaismaisemaan
helsinkiläiset

Stadinslangilaiset suuntasivat 2.8.2015 Hausjärvelle Miinan montun HaikarapolskaanSirkku Peltolan kesäteatterikomedia kuvasi lapsihaaveita monipuolisesti monine käänteineen valottaen kolme vuotta naimisissa olleen pariskunnan, naapureiden, sukulaisten, ystävien, terveydenhoitohenkilökunnan ja viranomaisten suhtautumista.

Sirkku Peltolan Haikarapolskan pariskunnan elämä pyörii raskaustestien ja kuumemittarin ympärillä samoin kuin tänä kesänä lukemani Pauliina Rauhalan Taivaslaulun pariskunnan. Tavoitteet ovat kuitenkin erilaiset, Haikarapolskassa toivotaan positiivista tulosta, Taivaslaulussa negatiivista. Molemmissa toteutumattomat toiveet kantavat tarinaa kohti yllättävää loppua.

Esityksen jälkeen nautimme maittavan päivällisen Hausjärven seurantalossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *